AKTUELLT


1 SEPTEMBER
Nytt datum på Dramaten! Vi spelar nu på söndag den 4 september på bartömningsfest på Dramatens tillfälliga restaurang Neondämon. Fri entré kl 22. Fejanevent här.

23 AUGUSTI 2016
INSTÄLLT! På lördag spelar vi Kosmonaut/Astronaut första gången på Dramaten, även om det redan är hemmascen för stora delar av bandet. Gratis inträde och mycket nöje! Vi går på runt kl 23 i Bergmanfestivalens tillfälliga restaurang Neondämon, som ligger där biljettkontoret brukar vara. Fejanevent här.

16 AUGUSTI 2016
Vi håller på att göra de sista påläggen på Kosmonaut/Astronauts nya skiva! Idag leadsång. Imorgon världen.
Mer info när släppet närmar sig!

21 SEPTEMBER 2015
Nu på lördag, dvs 26:e september spelar vi på Southside Cavern på Hornsgatan 104, precis vid tunnelbanestationen Zinkensdamm. Det är fri entré och det hela sparkar igång runt klockan 20! Kom och titta/lyssna, för bövelen!

31 AUGUSTI 2015
På fredag (4:e september) spelar vi när Chimos Vänkväll gästar Melodybox i Hägersten! Då ni absolut inte vill missa detta är det bara att mejla namn och födelsedata till chimo.andersson@bredband.net senast ett dygn innan, dvs torsdag. Kl: 19 börjar spektaklet. Inträde är 60 pix. Där kommer vi att ses!

11 JULI 2015
Vi har precis blivit med hemsida! Idag hände det. Det är förstås ett historiskt datum. Hit kommer du för att få info om vad som är på gång (t.ex. har vi skrivit en hel del nytt material!), titta på bilder och videos, få info om spelningar och annat matnyttigt. Om året hade varit 2003 hade vi självklart bett er om att sätta denna sida som er startsida, men nu nöjer vi oss med att ödmjukt erbjuda er att bokmärka den. Ha det topp!